Våre grupperVåre grupper
Bli medlemBli medlem
Kontakt ossKontakt oss
NyheterNyheter
Om ossOm oss

  
  
Innhold
1
Nyttig informasjon

Velkommen til Jar håndball nye websider. Denne løsningen er NIF sin prefererte løsning og derfor finner du her mange koblinger som går direkte inn på Håndballforbundet sine sider. Vi håper du finner informasjonen her nyttig og relevant. Dersom du har forslag til forbedringer eller endringer så setter vi stor pris på tilbakemeldinger. Benytt kontaktskjemaet under "kontakt oss" for tilbakemeldinger

Styret i Jar Håndball

 Siste nyheter

 

 

Velkommen til Atea KlubbVelkommen til Atea Klubb2017-02-20T23:00:00ZTakk for at din klubb velger Atea Klubb som leverandør av ny hjemmeside.
En enklere klubbhverdagEn enklere klubbhverdag2017-02-19T23:00:00ZAtea Klubbkontor inneholder styre- og prosjektrom og sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet.
Publiseringsløsning for idrettsrådPubliseringsløsning for idrettsråd2017-02-18T23:00:00ZAtea Klubb har i samarbeid med Norges Idrettsforbund utviklet en publiseringsløsning for alle idrettsråd.

 

 

>>https://atea.klubb.nif.no/Sider/ProduktKlubbkontor.aspx>>

 

 

 I fokus